Catering

Tramper Catering is voortgevloeid uit de activiteiten van onze vishandel. Wij verzorgden vanuit de vishandel uiteraard visschotels en zijn op verzoek van onze klanten alweer jaren geleden ook vleesschotels en buffetten gaan verzorgen.

schotels.600.338.s

In onze werkplaats aan de Smokkelhoekweg te Kapelle hebben wij een professionele keuken, waar niet alleen de verse producten voor onze vishandel worden bereid, maar ook de mogelijkheden voor onze activiteiten in de catering verder zijn uitgebreid. Wij vervaardigen in onze keuken de meest heerlijke buffetten en gerechten.De combinaties die wij u aangeven via deze pagina’s zijn slechts suggesties. Ze zijn bedoeld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Wij kunnen u nog vele andere variaties en combinaties aanbieden! Uiteraard worden al onze koude schotels en buffetten fraai opgemaakt op schalen. Onze warme gerechten worden gepresenteerd au bain marie. I

Nieuw in ons aanbod zijn onze partypannen. Op deze pannen kunt u bv vis, vlees, paëlla of aardappeltjes bereiden. Weer eens wat anders tijdens uw feest.

Partypan

KORTOM, Tramper Catering is echt van alle markten thuis. Onze catering is maatwerk. Graag bespreken wij geheel vrijblijvend met u uw persoonlijke wensen om te komen tot een passend cateringvoorstel.